Eveniment de informare – Madrid

In perioada 26-29 ianuarie 2018 a avut loc la Madrid, Spania primul eveniment de promovare și informare al românilor din diaspora cu privire la obiectivele, condițiile de încadrare în grupul țintă și etapele proiectului Start up 4 Diaspora.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Centrul de Dezvoltare SMART în parteneriat cu Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava și Asociația Liga Studenților Români din Străinătate.

Un sprijin semnificativ în organizarea acestui eveniment l-a avut și Ambasada României în Regatul Spaniei, prin dna. Iulia Schnecker, consilier economic în cadrul consulatului României la Madrid, care a facilitat organizarea în ziua de 28 ianuarie 2018 a unei întâlniri cu reprezentanți ai organizațiilor românești din regiunea Madrid, în sediul consulatului din capitala Spaniei.

La evenimentele organizate în zilele de 27 și 28 ianuarie 2018 au participat peste 50 de persoane, reprezentanți ai diasporei românești din regiunea Madrid, care și-au manifestat interesul de a participa și de a se înscrie în cadrul grupului țintă al proiectului Start Up 4 Diaspora.