Eveniment de informare Roma

In perioada 09-12 februarie 2018 a avut loc la Roma, Italia al doilea eveniment de promovare și informare al românilor din diaspora cu privire la obiectivele, condițiile de încadrare în grupul țintă și etapele proiectului Start up 4 Diaspora, implementat de Asociația Centrul de Dezvoltare SMART în parteneriat cu Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava și Asociația Liga Studenților Români din Străinătate.

Din partea Ambasadei României în capitala Italiei, a participat dl. Răzvan Galoș, referent principal relații publice, care a transmis participanților la eveniment, mesajul său de încurajare și de susținere cu privire la participarea românilor din diaspora la dezvoltarea economică a României, prin înființarea de start-up-uri sustenabile, folosindu-și experiența pe care au dobândit-o în țara de rezidență.

La evenimentele organizate în zilele de 10 și 11 februarie 2018 au participat peste 50 de persoane, reprezentanți ai diasporei românești din regiunea Roma, care și-au manifestat interesul de a participa și de a se înscrie în cadrul grupului țintă al proiectului Start Up 4 Diaspora.

Evenimentul de la Roma va fi urmat și de alte întâlniri care se vor avea loc la:

Londra – 9-12 martie 2018, Viena 23-26 martie 2018 și Rotterdam 4-7 mai 2018.