Eveniment informare primaria Bosanci, jud. Suceava

In data de 7 februarie 2018 PJFAIMM Suceava a organizata la Primaria comunei Bosanci din judetul Suceava, un eveniment de informare a persoanelor din diaspora cu privire la obiectivele, activitatile si rezultatele proiectului START UP 4 DIASPORA.
Evenimentul s-a bucurat de o prezenta numeroasa si de un interes deosebit din partea participantilor, acestora fiindu-le prezentate beneficiile și oportunitățile implicate de antreprenoriat în rândul persoanelor fizice care au domiciliul sau rezidența în străinatate în ultimele 12 luni până la momentul înscrierii în grupul țintă.
In cadrul intalnirii au fost prezentate principalele activitati ale proiectului.
Participanții au arătat un inters major secțiunii în care a fost prezentată metodologia de selecție a grupului țintă, precum și tipurile de documente justificative necesare înscrierii la cursul online de formare antreprenorială, dar și modului în care aceștia pot beneficia de subvenția în valoare de 178120 lei.

În urma prezentării proiectului, au fost purtate discuții individuale cu toate persoanele participante, interesate de a se înscrie la cursul de formare antreprenorială, prin completarea formularului online, accesibil pe pagina de web a proiectului www.startup4diaspora.ro.