Copy of Concurs

Dragi candidați ai Concursului de planuri de afaceri START UP 4 DIASPORA, vă rugăm:

– Să citiți cu atenție toate materialele la care aveți acces în cadrul acestei secțiuni.
– Să respectați condițiile de eligibilitate menționate atât în Metodologia Concursului de Planuri de Afaceri, cât și în Condiții de Participare la Program
– Să vă încadrați în termenul anunțat de depunere a planurilor de afaceri în vederea evaluării, respectiv 17 septembrie 2018 – 05 noiembrie 2018 (ora 23:59, ora României). Toate planurile de afaceri, Business Canvas Model si Planurile Financiare depuse după data de 05.11.2018, ora 23:59, vor fi excluse din concurs.
– Candidații care au urmat cursul online de formare antreprenorială au acces la toate documentele editabile ale concursului, prin utilizarea datelor de acces furnizate de administratorul schemei de minimis, la începerea cursului de formare, in cadrul platformei de e-learning: https://edu.smart.org.ro. La accesarea platformei si a secțiunii S4D Concurs de Planuri de Afaceri, aceștia vor avea acces la toate documentele concursului, inclusiv metodologia și anexele acesteia.
SUCCES!

NOTĂ: Potențialii candidați, care nu au urmat cursul online de formare antreprenorială sunt rugați să transmita intenția lor de participare în cadrul cursului online de formare antreprenorială și a concursului. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la:  startup4diaspora@smart.org.ro sau startup4diaspora@lsrs.ro.